Cool Stuff / Undervisning

Undervisning

 
Der er rig mulighed for at finde musikundervisning i Aalborg. Og der er noget for enhver pengepung og ethvert niveau. 
Her er de mange muligheder listet op i tilfældig rækkefølge.  
 
_________________________________________________________________
 
 
Ud over at tilbyde MGK, så er denne skole også landets største kulturskole, der både rummer billedkunst, drama og musik. 
 
De tilbyder en lang række kurser. Alt fra teori og instrumentalundervisning til sammenspil. 
 
MGK er et 3-årigt kursus, der forbereder eleven til optagelse på en af de videregående musikuddannelser såsom konservatoriet og Musikvidenskab. 
Den henvender sig til de ambitiøse unge musikere mellem 14-25 år og er støttet af staten og dermed gratis. Kurset bliver udbudt af Aalborg Kulturskole.  
 
 
Byens dag- og aftenskoler.
Flere af byens aftenskoler udbyder undervisning i gængse instrumenter såsom sang, guitar og klaver. Der er blandt andet FOF, AOF og FOKUS.
 
Det er muligt at blive prøvekanin på musikkonservatoriet. I forbindelse med at de konsstuderende skal træne deres undervisningsfærdigheder, udbyder skolen gratis undervisning. Det er primært for unge, men det hænder også, at de udbyder kurser for voksne. Sammenspil såvel som instrumentalundervisning. 
 
Der er flere ungsomsklubber i området, der tilbyder musikundervisning. Især i sammenspil. Se om der en i dit nærområde. Kurserne henvender sig selvsagt til den yngre målgruppe. 
 
Undervisning i bl.a. klassisk guitar, elguitar, ukulele, elbas, mandolin, sangskrivning, improvisation m.m. Mange års erfaring. Der undervises på flere niveauer og i mange genrer. 
 
Sangundervisning med fokus på Speech Level Singing. 
 
Privat musikundervisning i Aalborg. Der tilbydes undervisning i sang, klaver, guitar og musik for børn (0-6 år). 
 
Musikstarter er et tilbud til unge mellem 13 og 18 år, som har til formål at få flere unge i gang med at spille musik. Det foregår i skolernes efterårsferie og er lavet i samarbejde med bl.a. Nephew og Ungdomsringen.  
 
Konservatorieuddannet underviser tilbyder undervisning i kontrabas, elbas, klaver, hørelære og rytmelære.
 
Foruden ovennævnte er der også en del private aktører, der tilbyder soloundervisning i forskellige instrumenter. Hold øje med de online opslagstavler herom. 
 
 
facebook.com/Aalborgmusikportal.AMP  | Aalborgmusikportal@gmail.com