Demo og PR / Foto og video

Foto og video

Fotografer
Peter Drastrup - Freelance documentary photographer - Aalborg
Lokalfunderet freelancefotograf med et unikt udtryk. Se mere på hjemmesiden. 
 
Musiker, videoproducer og musikfotograf. Se mere på hjemmesiden. 
 
Lavarockphoto.dk - Aalborg
Bosat i Aalborg. Har de sidste par år taget mange koncertfotos - bl.a. Metallica, Motörhead, Slayer og mange flere danske som udenlandske navne. Har ligeledes en kærlighed for backstagefotos i reportagestil.
 
Lokal fotograf, der gør sig i mange stilarter. Se mere på hjemmesiden. 
 
Lokal musikfotograf, der blandt andet har lavet sessions for Phonic Love, Act of Cohesion, Saints Syndicate, Delta Shakedown og Final Hour. En af vinderne af den landsdækkende FotoMarathon 2014. Kontakt ham her
 
Grum Foto  - Aalborg
Lokal musikfotograf der både tager bandfotos og koncertfotos. Kontakt.
 
Morten Rygaard - Aarhus
Morten Rygaard er en verdensberømt fotograf og har blandt andet vundet et hav af internationale priser samt lavet arbejde for Beyoncé, Justin Bieber og David Gahan.
 
____________________________________________________________ 
 
AMP er desværre kun bekendt med ganske få bandfotografer fra Aalborg. Hvis du selv skulle være sådan en, så send en besked via kontaktformularen. Så vil der være mulighed for at få et link op på denne side. Det er gratis. Vi vil dog prioritere fotografer, der allerede har erfaring med bandfotografi. 
 
_________________________________________________________________
 
Musikvideo
 
En nyere, aalborgbaseret multimedievirksomhed, der bl.a. tilbyder komplet produktion af musikvideoer og livesessions.  
 
Lokal fotograf og videoproducer. Har lavet en række livesessions med bl.a. Freja Würtz og H.P. Lange. Se mere på hjemmesiden og på The Hideout
 
Kælderlarm - Aalborg
Aalborgs svar på La Blogothèque. De er Aalborgs mest aktive producenter af livesessions. De holder til i DOK Studio i Aalborg. 
 
Lokal fotograf og videoproducer der bl.a. har lavet musikvideoer til JJ Paulo og Stigma.
Se mere på hjemmesiden.
 
Emil Vinther har produceret musikvideoer for en hel del nordjyske bands. Hans referencer tæller blandt andet The Hedgehogs, Essence, Act of Cohesion, Touching Grace, Jonas Schou, The Devil's Tiny Chains samt Blood Eagle (Kbh.).   
  
Flemming Bo Media - København
Flemming Bo er en aktiv videoproducent. Han har lavet arbejde for blandt andet Det Danske Filminstitut, Distortion Festival, A:larm, Hymns from Nineveh, Roskilde Festival og TV2 Zulu.
 
Out in the North - København
Out in the North er den danske pentant til det meget populære, franske                     La Blogothèque. De har speciale i interimistiske livevideoer, hvor man spiller i naturlige omgivelser og ofte udenfor. Deres produktionsmetode henvender sig af samme grund til akustisk musik og indierock. 
 
Bang Productions - Roskilde
Har lavet videoproduktion for bl.a. Cody, Dirty Old Town, I Got You On Tape, Daniel Silfen og Soundvenue. 
 
____________________________________________________________
 
Online værktøjer
Hvis I gerne vil have en musikvideo, men ikke har de store budgetter og en masse tid, så findes der nogle hurtige og nemme løsninger på nettet. Det koster typisk lidt over 200kr pr. 1080p HD video.
 
På Lyric.tv har de gjort det nemt at synkronisere tekst og video. Kort fortalt skal man blot importere teksten og musikken og så trykke på space hver gang, der bliver sagt et ord.
Når man er færdig, kan det eksporteres som projektfil til Flash, After Effects, Premiere eller Final Cut Pro. Meget smart. 
 
På Renderforest kan du hurtigt og nemt lave en flot, animeret musikvideo. Det er gratis, hvis man kan leve med et vandmærke nede i hjørnet. Ellers koster det fra cirka 10 dollars om måneden. Stadig meget billigt.  
 
Rotor er en automatisk videogenerator, der hurtigt kan skabe en flot video ud af det materiale du oploader hertil. Det er meget simpelt at bruge. En enkelt video koster fra 18 dollars. Man kan også betale cirka 100 dollars om måneden, og så få mulighed for at lave 10 videoer hver måned. Det er næsten halv pris. 
 
En smart platform hvor du online kan producere din musikvideo. 
Det er som udgangspunkt gratis, men det koster 9 dollars at få fjernet MotionDen-vandmærket for hver video. Du kan også betale 39 dollars hver måned og så få fri adgang. Det betyder, at du for næsten ingen penge kan få lavet videoer til alle dine sange. Og videoer skaber bare meget bedre reach end uden. 
 
Her kan du også producere en musikvideo online. Det er ret simpelt. Selv om du måske ikke får verdens mest fancy video her, så er mulighederne mange og prisen lav. 
Tjek hjemmesiden for priser.
____________________________________________________________

Lokale fotografer og musikproducere
Der findes en række lokale fotografer og producere, der gerne arbejder freelance.
Hvis du er en af dem og samtidig ønsker at stå noteret på denne side, så henvend dig til AMP via denne kontaktformular.

 

 
 
facebook.com/Aalborgmusikportal.AMP  | Aalborgmusikportal@gmail.com