Cool Stuff / Musikbutikker

Musikbutikker

 
Her er et overblik over musikbutikkerne i Aalborg. 
 
Udover at sælge almindeligt musikgrej, har de specialiseret sig i vintageinstrumenter og custom shop-modeller indenfor guitarer og basser. Bigtone har butikker i både Aalborg og i Horsens. Det er oprindeligt Woodstock i Aarhus, der står bag butikkerne.
Bigtone ligger på Vesterbro ikke så langt fra Kimber-tyren. 
 
Musikhuset Aalborg er en ny butik, der er åbnet på Østergade i Nørresundby - lige ved siden af Shell/7-eleven. Det er en alround butik med lidt af hvert. 
De havde åbningsreception i februar 2020. 
 
Guitaristen er en online musikbutik, der primært sælger guitarer, basser og ukuleler. 
De havde oprindeligt en fysisk butik på hjørnet af Borgergade og Vendelbogade, men lukkede den pga. omfattende vejarbejde d. 1. august 2020. 
 
House of Bass har til huse i Lindholm, og som navnet antyder, har de specialiseret sig i salg af basguitarer, basforstærkere og basudstyr generelt. De sælger også andet grej. Og såhar de eget instrumentværksted, hvor du kan få fikset dine ting. 
  
Klaverstemmeren er Aalborgs eneste klaverbutik. De har specialiseret sig i akustiske klaverer og flygeler. De er bosat lige ved siden af Bigtone på Vesterbro. 
 
Ascon har specialiseret sig i PA-anlæg. Her kan du få alt fra små sanganlæg til de helt store linearraysystemer. Ascon henvender sig primært til de mere professionelle kunder. 
 
4SOUND Megastore
4SOUND findes ikke længere i Danmark, da den danske afdeling gik konkurs i sensommeren 2019. Deres Aalborg-afdeling lå ude på Skalborg bakke, og var Danmarks største musikbutik.
Aalborg har også haft andre musikbutikker gennem tiderne som f.eks. Alfred Christensen og Tone Control. 
facebook.com/Aalborgmusikportal.AMP  | Aalborgmusikportal@gmail.com