Cool Stuff / Musikbutikker

Musikbutikker

 
Aalborg har to allround musikforretninger samt en enkelt klaverbutik. 
 
Udover at sælge almindeligt musikgrej, har de specialiseret sig i vintageinstrumenter og custom shop-modeller indenfor guitarer og basser. Bigtone har butikker i både Aalborg og i Horsens. Det er oprindeligt Woodstock i Aarhus, der står bag butikkerne.
 
Dette er Danmarks største musikforretning. Deres butik og lager fylder samlet set mere end 2.000 kvadratmeter. De har alt undtagen klassiske og eksotiske instrumenter. De har også byens største PA-afdeling samt byens eneste studieafdeling.
 
House of Bass er Aalborgs nyeste musikbutik. Den har til huse i Lindholm, og som navnet antyder, har de specialiseret sig i salg af basguitarer, basforstærkere og basudstyr generelt.  
  
Klaverstemmeren er Aalborgs eneste klaverbutik. De har specialiseret sig i akustiske klaverer og flygeler. De er bosat lige ved siden af Bigtone på Vesterbro. 
 
Ascon har specialiseret sig i PA-anlæg. Her kan du få alt fra små sanganlæg til de helt store linearraysystemer. Ascon henvender sig primært til de mere professionelle kunder. 
facebook.com/Aalborgmusikportal.AMP  | Aalborgmusikportal@gmail.com