Cool Stuff / Musikbutikker

Musikbutikker

 
Her er et overblik over musikbutikkerne i Aalborg. 
 
Udover at sælge almindeligt musikgrej, har de specialiseret sig i vintageinstrumenter og custom shop-modeller indenfor guitarer og basser. Bigtone har butikker i både Aalborg og i Horsens. Det er oprindeligt Woodstock i Aarhus, der står bag butikkerne.
Bigtone ligger på Vesterbro ikke så langt fra Kimber-tyren. 
 
Musikhuset Aalborg er en ny butik, der er åbnet på Østergade i Nørresundby - lige ved siden af Shell/7-eleven. Det er en alround butik med lidt af hvert. 
De havde åbningsreception i februar 2020. 
 
Guitaristen er en lille butik, der primært sælger guitarer, basser og ukuleler. 
Den ligger på hjørnet af Borgergade og Vendelbogade.
 
House of Bass har til huse i Lindholm, og som navnet antyder, har de specialiseret sig i salg af basguitarer, basforstærkere og basudstyr generelt. De foretager også reparationer af instrumenter. 
  
Klaverstemmeren er Aalborgs eneste klaverbutik. De har specialiseret sig i akustiske klaverer og flygeler. De er bosat lige ved siden af Bigtone på Vesterbro. 
 
Ascon har specialiseret sig i PA-anlæg. Her kan du få alt fra små sanganlæg til de helt store linearraysystemer. Ascon henvender sig primært til de mere professionelle kunder. 
 
4SOUND Megastore
4SOUND findes ikke længere i Danmark, da den danske afdeling gik konkurs i sensommeren 2019. Deres Aalborg-afdeling lå ude på Skalborg bakke, og var Danmarks største musikbutik.
facebook.com/Aalborgmusikportal.AMP  | Aalborgmusikportal@gmail.com